De bandleden


 

Caro

Zanger

Ik ben de muziek ingerold via Hans, onze basgitarist. Ik hield altijd al van zingen, vooral Rock ’n Roll en Rockabilly uit de Fifties ( Johnny Burnette, Elvis, Eddie Cochran etc) en de Rock uit de jaren eind 70’s en begin 80’s. Eind 2010 belde Hans me en in 2011 ben ik begonnen als de zanger van (toen nog) BITCH en na enkele naamwisselingen nu gesetteld als: The Pitt.
We zijn wat wisselingen in de bezetting verder en deze samenstelling bevalt prima. Lekker muziek maken met de oefenavonden en af en toe een optreden. Door mijn baan als militair verbleef ik af en toe in het buitenland. Op het moment ben ik echter meer in de gelegenheid om te rocken!

 


Dyon

Drummer

Sinds 2014 drum ik bij The Pitt.   Ik heb het erg naar mijn zin met de Pitters. Lekker optreden en er een mooi feest van maken. Drummen is mijn grote passie van kinds af aan. Ik heb van verschillende docenten les gehad bij Interdrum en van Han Mali, drummer van Boh Foi Toch en Old Ni-js. Vanaf mijn 15e heb ik in verschillende bands gespeeld (Pro Grass Purple, Puke, Ashtray en Remedy) waarin de muziek bestond uit eigen werk en covers in de stijlen punk-, metal-, blues- en rockmuziek.

Mijn gear: Pearl kit met Remo vellen, bekkens van Istanbul, Paiste 505 serie, Paiste Rude serie en Chinese Crash. Pro Mark 7A stokken.Hans

Basgitarist

Bassen is mijn passie!

Met veel plezier bespeel ik dit instrument bij The Pitt en bij nog een andere band. Een groot deel van mijn vrije tijd gaat op dan ook op aan deze leuke hobby. Met beide bands heb ik inmiddels al een flink aantal malen opgetreden en het blijft smaken naar meer! Ik woon in Dieren en werk in Utrecht. 

Mijn gear is een Rickenbacker Jetglo 4003 en daarnaast speel ik op een Fender Precision.

De versterking geschiedt middels een Markbass versterker, die zich kenmerkt door een warm en vol geluid.

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten bij een optreden van The Pitt.

See you.André

Gitarist

Ik speel vanaf september 2015 bij the Pitt en vind het geweldig om samen muziek te maken. Mijn hart ligt bij rockmuziek en ben blij dat ik deel kan uitmaken van deze leuke, gezellige band. Ik ben gedreven om met deze rockgenoten een mooi stukje muziek en performance neer te zetten.

Mijn gear: Gibson LP Studio en Engl Screamer versterker. 

Kick

Gitarist

The Pitt is een band die streeft naar een breed repertoire, die gaat voor de muziek en die zich inzet om van elk optreden een feest te maken. Kortom, een band waar je je thuis kunt voelen.

Mijn gear: een Fender Lone Star stratocaster en een Gibson LP studio. Versterking geschiedt via een ENGL Thunderhead 50 Watt en een ENGL speakerkast. Een en ander aangevuld met wat effectpedalen.